Flere eventyrlige spilleautomater

Eventyr er ikke kun for barn! Noen ganger har vi voksne også behov for å flykte fra hverdagen og hoppe inn i en magisk verden full av feer, hekser, drager og troll. Heldigvis har vi enkelt tilgang til spill innen denne kategorien, og det finnes et bredt spekter av spennende spilleautomater online. Her kan du velge blant eventyr som Snøhvit og de syv dvergene, de tre små grisene, og mange andre spill i samme sjanger. Til tider kan valgene nesten bli for mange, og vi har derfor plukket ut et lite utvalg av eventyrlige spilleautomater som du kan nyte når du har et ledig øyeblikk.

 

Fortune Hill

Første spill ut er Fortune Hill fra Playtech. Når du starter spillet kommer du først til en liten tegneserievideo med en magisk trollmann og en elegant fe som sprer tryllestøv, mens et skummelt troll stjeler sopp og historiens helt prøver å ta dem tilbake. Det er ikke bare det morsomme og eventyrlige temaet som gjør dette spillet så tiltalende. Spillet er nemlig også full av givende funksjoner. Et lykkehjul roterer ved siden av de vanlige hjulene ved hvert spinn og kan gi deg tilgang til en rekke fantastiske funksjoner, inkludert pengepremier, ekspanderende wild-symboler, omspinn med faste wild-symboler og gunstige multiplikatorer. Spillet har også et bonusspill med gratisspinn, flott grafikk og munter musikk som gjør spillet til en magisk opplevelse!

 

Royal Frog

Eventyret om frosken og prinsessen er også et av de klassiske eventyrene, best kjent fra den versjonen som ble skrevet av brødrene Grimm. Den tidløse historien er inspirasjonen til denne spilleautomaten fra Quickspin. I dette spillet forvandler du de 3 froskesymbolene til stablede wild-symboler med et bilde av prinsen. Når dette skjer kan du hente mange flotte gevinster. Dette fortryllende spillet har flotte farger og musikken som følger med er som tatt ut av en eventyrfilm fra Disney. Automaten har en bonus med gratisspinn hvor ekstra wild-symboler og wild-symboler med multiplikatorer blir lagt til hjulene, slik at du kan sikre deg noen kongelige gevinster.

 

Pixies of the Forest

Det er mange eventyr som finner sted i fortryllede skoger fylt av magiske og mystiske skapninger, og det er en slik skog Pixies of the Forest finner sin inspirasjon fra. De 3 vakre feene drysser tryllestøv utover spillet og skaper en magisk atmosfære. Automaten inneholder funksjonen «Tumbling Reels», der de vinnende symbolene forsvinner og erstattes med nye. Denne innovative funksjonen betyr at du kan hente mange gevinster ut fra kun et enkelt spinn. Det finnes også en bonus med gratisspinn, hvor du kan hente inntil 11 gratisspinn på hjul som er spekket med gunstige symboler. Dette skaper mange muligheter for å hente imponerende gevinster.

 

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Red Riding Hood spillet fra NetEnt er både morsomt og underholdende, og basert på den klassiske historien om jenta med den røde kappen. Som du forventer når automaten kommer fra NetEnt, så holder grafikken høy kvalitet, har fengslende lyd og mange givende funksjoner. Disse inkluderer 3 tilfeldige funksjoner, nemlig magiske fe-spinn, den magiske overraskelsen og feens wild-spinn. Et annet høydepunkt er bonusfunksjonen. Her kan du velge mellom 3 skattkister, og se om du kan stikke av med mynter, gratisspinn eller tilgang til brettspillet Beware the Wolf.

 

Wish upon a Jackpot

Hvis du er i humør til å spille på en spilleautomat med eventyrtema, men ikke har de store preferanser for hvilken historie det skal være kan Wish Upon a Jackpot være spillet for deg. Dette morsomme spillet inneholder en samling av noen av de beste eventyrene. Her finner du biter fra Pinocchio, Pepperkakemannen, Katten med støvlene og symboler fra mange flere populære eventyr. Her kan du utløse Fairy Godmother-funksjonen helt tilfeldig og få tilgang til 1 av 5 funksjoner med eventyrtema. Det er også 4 eventyr bonuser, inkludert gratisspinnfunksjonen de 3 små griser, Rapunzel gratisspinn samt Jack og Bønnestengelen-bonusen. Med flott grafikk og fortryllende musikk har dette spillet alt du kan be om innen eventyrsjangeren, og enda litt til!

Privacy Policy